• نمایش دستاوردهای توسعه علم و فناوری در کنفرانس بین المللی ۲۰۱۱
  • رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اعلام کرد:

  • ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۴
 


نمایش دستاوردهای توسعه علم و فناوری در کنفرانس بین المللی ۲۰۱۱

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، برگزاری کنفرانس بین المللی پارک های علم و فناوری۲۰۱۱ را فرصت مناسبی برای معرفی سیاست ها و دستاوردهای توسعه علم و فناوری در کشور به خصوص در حوزه توسعه اقتصاد دانش بنیان و دریافت تجربیات، دانست.

به گزارش ايمنا، دکتر محمود شیخ زین الدین در نشست مطبوعاتی کنفرانس بین المللی پارک های علم و فناوری۲۰۱۱ در جمع خبرنگاران رسانه های استان با بیان اینکه انجمن آسیایی پارک های علمی(ASPA ) وانجمن بین المللی پارک های علمی(IASP ) که در زمینه پارک های علم و فناوری فعالیت دارند، در آسیا سالیانه به صورت مشترک این کنفرانس را برگزار می کنند، افزود: این کنفرانس سال گذشته در غرب استراليا برگزار شد و سال آينده به صورت مشترک برگزار نمي شود و انجمن بین المللي پارك هاي علمي(IASP)آن را در ويتنام و انجمن آسيايي پارك های علمی(ASPA) در تايلند برگزار می نمایند.

وی با اشاره به این نکته که انجمن ASPA دارای بيش از ۶۰۰ عضو از سراسر جهان است، گفت: مسوولیت شکل گیری بخش غرب آسیایی این انجمن بر عهده شهرک بود و در حال حاضر نیز شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان دومین بار ميزبان رییس بخش غرب آسیا و برگزار کننده کنفرانس انتخاب شده است.

دبير علمي کنفرانس ۲۰۱۱ با اشاره به اینکه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پیشنهاد میزبانی مجدد کنفرانس را در سال ۲۰۰۹ به انجمن ASPA ارائه داد، تاکید کرد: در فاصله زمانی پنج ساله بین کنفرانس قبلی برگزار شده در ایران و کنفرانس امسال، اقدامات بسيار خوبي در ايران صورت گرفته و تعداد پارک ها و مراکز رشد علم و فناوری افزايش قابل توجهی پيدا كرده است و نیاز بود تا بار دیگر اقدام به برگزاری این کنفرانس شود و با سایر کشورها .به تبادل تجربه بپردازیم.

شیخ زین الدین هدف از برگزاری اينگونه کنفرانس ها را، فراهم شدن زمینه آشنایی با افرادي دانست كه در حوزه علم و فناوری در دنیا اطلاعات قابل توجهی براي گفتن دارند و افزود: انتقال تجربيات این افراد و برقراری ارتباط در سطح بين المللي از دیگر اهداف برگزاری این کنفرانس است.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه حوزه فناوري در ايران به طور عام، عمر طولاني ندارند و به صورت سازماندهی شده حدود ۱۰ سال ازعمر آنها می گذرد، از جمله پارک های علم و فناوری که مدت زیادی نیست فعال شده اند، نیازمند افزايش توان مديريتي در نحوه ارايه خدمات به شركت هاي دانش بنيان که در بستر پارک ها و مراکز رشد شکل می گیرند و یا توسعه پیدا می کنند، هستيم.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با یادآوری این نکته که ايران پيشرفت هاي خوبي را به لحاظ ایجاد پارک ها و مراکز رشد جدید و نیز به لحاظ توسعه زیر ساخت های حقوقی و قانونی مورد نياز در اين حوزه داشته است، مانند قانون حمايت از شركت هاي دانش بنيان که آذر ماه سال گذشته توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شد و آیین نامه اجرایی آن نیز توسط وزارت علوم، تهیه وبا تصویب در شورای عتف آماده تصویب و ابلاغ هيات دولت است، اعلام کرد: یکی دیگر از موضوعات قابل توجه که از کنفرانس گذشته تا دوره کنونی آن اتفاق افتاده است، ايجاد مركز منطقه اي توسعه پارک ها و مراکز رشد توسط یونسکو در شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان است.

شیخ زین الدین ادامه داد: براي اينكه بتوانيم موقعیت های مناسب به وجود آمده را حفظ کرده و آنها را افزایش دهیم، لازم بود تا از متخصصين، دانشگاهیان و مديران با تجربه پارك ها و مراكز رشد سراسر دنيا دعوت کنیم تا تجربياتشان را از طریق ارائه سخنرانی ها و کارگاه های آموزشی کنفرانس به دیگران منتقل نمایند.

وی با اشاره به برپایی نمايشگاه در حاشيه کنفرانس، به منظور جلب توجه فعالان حوزه فناوری و علاقه مندان به سرمايه گذاري در حوزه فعالیت های دانش بنيان، گفت: يونسكو و بانک توسعه اسلامی پشتیبانان اصلي این کنفرانس هستند.

دبير علمي کنفرانس ۲۰۱۱ به برگزاری سه كارگاه بين المللي مربوط به پارک های علم و فناوری و حضور چهره های شاخص بين المللي در این كارگاه ها و همچنین برگزاری کارگاه در حوزه مراكز رشد اشاره و خاطرنشان کرد: برگزاري اين كنفرانس در کشور، فرصت خوبي براي معرفي سياست ها و دستاوردهای مربوط به توسعه علم و فناوري در کشور به خصوص در حوزه توسعه اقتصاد دانش بنیان و دریافت تجربیات است و براي اصفهان نیز فرصت بسیار مغتنمي محسوب می شود تا با غنای فرهنگی بالای مردم، شرايط مناسب شهری و نظم و انضباطی که در برگزاری اين کنفرانس رعایت می شود، تاثير ارزشمندی بر ذهنیت مهمانان خارجي داشته باشد.

شیخ زین الدین یادآور شد: کنفرانس بین المللی پارک های علم و فناوری۲۰۱۱ به نام ايران برگزار می شود و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان سعی دارد تا به معرفي کشور در حوزه فناوري در اين كنفرانس بپردازد.

در ادامه این نشست که در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد، دبير كنفرانس بین المللی پارک های علم و فناوری ۲۰۱۱ در خصوص زمان و مکان برپایی کنفرانس، اظهار داشت: این کنفرانس اول تا سوم آذر ماه، توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در مهمانسراي عباسي به نمایندگی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار مي شود.

 دکتر قاسم مصلحی با بیان این مطلب که دوره دهم این کنفرانس در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شده بود و دوره پانزدهم نیز مجددا در ايران برگزار مي شود، اضافه کرد: یکی از رويدادهايی که همزمان با این کنفرانس برگزار می شود، برگزاری پانزدهمين كنفرانس انجمن بین المللی پارك هاي علمي در بخش آسيایی است.

وی با تاکید بر این نکته که حمايت های بسیاری از سوی استانداری اصفهان به منظور برگزاری این کنفرانس صورت گرفته است، گفت: جنبه علمي کنفرانس، برای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان برگزارکننده آن بسیار حائز اهمیت است و سعی داریم تا اين كنفرانس بيشتر به زمینه اجرایی نزديك شود.

دبير كنفرانس بین المللی پارک های علم و فناوری ۲۰۱۱ در خصوص اهداف برگزاری اين كنفرانس بیان داشت: اهداف برگزاری این کنفرانس شامل: ارائه آخرين دستاوردهاي علمي و تجربيات عملي در زمينه پارك هاي علم و فناوري، فراهم سازي زمينه تبادل اطلاعات بين مديران و كارشناسان پارك هاي علم و فناوري، بررسي جايگاه پارك هاي علم و فناوري در توسعه منطقه اي، جلب نظر برنامه ريزان كلان به اهمیت توسعه فناوري از طريق ايجاد پارك هاي علم و فناوري، بررسي راهكارهاي ارائه خدمات موثرتر به شركت هاي دانش بنيان مستقر در پارك هاي علم و فناوري و انتخاب برترين شركت هاي دانش بنيان مستقر در پارك هاي علم و فناوري آسيا و سازماندهي جايزه ASPA است.

مصلحی به مخاطبان كنفرانس از جمله روسا و مديران صنایع و كارشناسان مراكز رشد و پارك ها، بخش های تحقیق وتوسعه صنایع، دانشجويان و اساتيد رشته هاي مديريت تكنولوژي و كارآفريني، كارآفرينان و فن آفرينان و سرمايه گذاران فعال در عرصه توسعه فناوری اشاره و خاطرنشان ساخت: شعار محوري كنفرانس، نقش پارك هاي علم و فناوري در برنامه هاي توسعه ملي و منطقه اي و از جمله محورهاي آن قوانين و سیاست هاي حمايتي دولت ها از نوآوري و توسعه فناوري و اهميت و ضرورت شبكه سازي در مراكز رشد و پارك هاي علم و فناوري است.

وی با تاکید بر این نکته که رييس كنفرانس، دكتر مهدي نژاد نوري معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، دبير كنفرانس، دکتر قاسم مصلحي، دبير علمي، دكتر محمود شیخ زين الدين و دبير كميته اجرايي، مهندس حسن خاكباز هستند، افزود: بخش هاي مختلف کنفرانس، عبارت از ارائه مقالات برگزيده و حضور سخنرانان كليدي در کنفرانس و همچنین برگزاری سه كارگاه آموزشي بين المللي با حضور مدرسين خارجي است.

دبير كنفرانس در پایان با اشاره به دریافت ۱۲۹ مقاله از ۲۰كشور جهان اضافه کرد: در این کنفرانس ۲۴ مقاله شفاهي ارائه  مي شود و ۱۶ مقاله نیز که فرصت ارائه شفاهی ندارند در سي دي كنفرانس ارائه مي شود و همچنین پنج مقاله برتر کنفرانس در مجله بين المللي نوآوري و كارآفريني چاپ مي شوند.

 

تعداد بازدید : ۲۳۲۹      تاریخ: 1390/07/24

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت